Xaló celebra una nova edició del Xalónia

Hi haurà una programació continuada per a tots els gustos amb elements tradicionals de la cultura valenciana: el Mercat de la Terra, la Festa del Vi i la Picaeta, la Fira d’artesania i comerç, el rastre d’antiguitats, concerts, danses i música en directe, i el Festival de música del Xalónia.

El dissabte es farà una trobada valenciana de muixarangues, i a la nit el festival de música Xalónia. 

La novetat d’enguany és la celebració del SwingFest amb la temàtica «Una vesprada de ball al Savoy». Savoy Ballroom va ser una coneguda sala de ball de Nova York on es creu que va nàixer l’estil de ball lindy hop. El festival de swing es farà a partir de les 16:30 del diumenge, amb la cercavila Dixieland. A continuació, es farà un taller de Sol Jazz. Per finalitzar, actua la Big Band Si Fa Sol amb un repertori dels anys 30 per rememorar la sala Savoy.

El lema d’aquesta edició és «Som Xalónia», i per a donar-ho a conéixer s’ha convocat un concurs de fotografia en les xarxes socials Facebook i Instagram, en el que es pot participant postejant fotografies amb el hashtag #SomXalónia.

Entre els participants se sortejarà la vesprada de diumenge una selecció de productes locals i el llibre
Xaló, cuina de tradició. L’organització farà una selecció i un jurat popular triarà la imatge guanyadora entre les cinc finalistes.

1239 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!