Visibles convoca una concentració en repulsa de l’assassinat de Samuel Muñiz a A Coruña

Samuel Muñiz, de 24 anys, va ser assassinat en la matinada del dissabte, apallissat per un grup de joves fins la mort a les portes d’un local d’oci. Per ara, s’ha detingut a 13 persones relacionades directa o indirectament amb els fets i en les declaracions l’amiga i acompanyant del jove, que han transcendit als mitjans de comunicació, aquesta remarca que Samuel Muñiz va ser agredit en primera instància per un jove que el va insultar fent al·lusió a la seua condició de persona homosexual. I, cinc minuts després aquest agressor tornà a rematar a Samuel Muñiz acompanyat per una dotzena d’homes que també l’insultaven a la víctima per ser homosexual mentre l’apallissaven.

És per això que el col·lectiu LGTBi+ de Pego ha convocat una mobilització per tal de denunciar i condemnar aquest crim homòfob, concentració fixada per a hui dilluns, 5 de juliol, a les huit de la vesprada, a la plaça de l’Ajuntament.
A més, a més, en la convocatòria es denuncia també una brutal agressió patida per un altre jove del col·lectiu LGTBI+ el dissabte davant d’un punt morat a Tarrassa, Barcelona. Un grup d’homes el va apallissar fins a deixar-lo inconscient.
859 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!