Victòria pegolina en la primera partida oficial després de més de trenta anys

El club de pilota pegolina va guanyar a l´Alzira en una emotiva partida on el nivell dels jugadors pegolins i el suport de l’afició van ser notables. El dissabte passat es va produir una fotografia històrica al carrer Nou de Pego: tres pilotaris del poble, Àngel, Joan i “Llauis” s’enfundaren la samarreta oficial de Pego per a jugar una partida oficial de pilota més de trenta anys després. Els rogets, van comptar amb el suport de l’afició que, en gran nombre, va assistir a la partida i va recolzar als nostres jugadors. De fet, una llarga ovació posava punt i final a la primera partida que va concloure amb una gran victòria dels nostres per 40 a 15. L’ovació per part del públic present, que fem extensiva des de Ràdio Pego als 10 jóvens que formen l’equip pilotari va ser de les que es queden en la retina. Per la seua banda, el regidor d’esports, el socialista Rafael Moll, destacava el moment històric viscut dissabte passat.

Però els vertader protagonistes van ser els jugadors: Joan, “Llauis” i Àngel. Al finalitzar la partida es trobaven més nerviosos que un flan. Són conscients del que estan fent i, amb humiltat, de segur que aconsegueixen els seus objectius: passar-ho molt bé i crear afició entre els xiquets i els majors

Toni, el jugador més brillant de l’equip contrari, de l´Alzira, va destacar per a Ràdio Pego, el cansament dels seus companys i la falta d’adaptació al carrer. Així mateix, es va mostrar molt content per la resposta del públic present al carrer Nou.

721 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!