Unes tres-centes persones acudiren dissabte al teatre per col·laborar amb Mans Unides Pego

Foto de Mans Unides Pego

La jornada del dissabte es tancà amb l’actuació de César Monzonís, qui interpretà el monòleg «L’emigrant perdut de Benimassot. Una visió del món des d’un poblet de muntanya». Unes tres-centes persones acudiren al teatre municipal per veure-ho i col·laborar així amb Mans Unides Pego, que va organitzar l’activitat per destinar la recaptació a un projecte benèfic.

D’altra banda, Mans Unides ultima ja els preparatius de la “Caminada Per una Bona Acció” que tindrà lloc el 7 d’abril a Pego.

La caminada començarà a les 12 del migdia des de la plaça del Mercat i tindrà un recorregut de vora els 4 quilòmetres. Les inscripcions per participar tenen un preu de 5 € i es faran el mateix 7 d’abril abans de que comence. Però, també es poden dur a terme a Casa Raquel Miralles, al carrer Major de Pego, on es poden arreplegar ja les samarretes de la caminada. Els dorsals seran lliurats abans que comence aquesta cursa.

Els diners recaptats seran destinats a un projecte d’emprenedurisme, per ajudar a dones de l’Índia a posar en marxa les seues pròpies empreses.

En acabar es farà un sorteig de regals donats per diferents establiments del municipi.

1106 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!