Més d’un centenar de persones van assistir el dissabte a la jornada “Hidrogeodia” a la Marjal de Pego-Oliva

L’Hidrogeodia 2019 és un esdeveniment desenvolupat conjuntament per la”Associació Internacional d’Hidrogeologia. Grup Espanyol “(AIH-GE), i l’Institut Geològic i Miner d’Espanya “(IGME). De caràcter gratuït i obert a tots els públics, s’ha realitzat amb motiu del “Dia Mundial de l’Aigua, i sota el títol “Descobrint els brolladors del riu Bullent i la Marjal del Parc Natural de Pego-Oliva”.

Científics, senderistes, famílies, veïns de les comarques de la Safor i la Marina Alta, i amants de la natura en general, han gaudit amb les explicacions dels hidrogeòlegs.

S’han explicat els estudis que s’han fet sobre els aqüífers i les aigües subterrànies del Parc Natural de Pego-Oliva. Tots junts han recorregut un itinerari amb set parades, de gran interés hidrogeològic des del naixement del riu Bullent, passant per la Muntanyeta Verda, l’Ullal del Bullent, les comportes de Sant Pere, fins a finalitzar a La Font Salada.

El recorregut, d’uns 6 km, ha permés conéixer sobre el terreny la tasca pràctica d’un hidrogeòleg en un dels paratges més espectaculars de la Comunitat Valenciana.

Informació i imatges facilitats pel Departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Oliva.
1340 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!