Una xerrada, llums de color rosa i contenidors de vidre solidaris pel Dia del Càncer de Mama a Pego

La de hui és una data assenyalada. Hui es commemora el Dia Mundial del Càncer de Mama. És per això que a Pego s’ha dut a terme vàries accions per a donar visibilitat a aquesta celebració. Escoltem a la regidora de Sanitat, Alícia Siscar.

A més, hui s’ha ubicat a la plaça de l’Ajuntament dos contenidors de reciclatge de color rosa que imiten dos sins. Es tracta d’una acció de la campanya solidària anomenada ‘Recicla vidre per elles’, posada en marxa per Ecovidrio i l’Ajuntament de Pego, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i la Fundació Sandra Ibarra.

Aquesta és la sisena edició de la campanya, amb la qual es vol destacar la importància de cuidar el medi ambient i cuidar la salut mitjançant la prevenció.

Els motius pels quals l’Ajuntament de Pego s’ha sumat a la iniciativa els comenta el regidor de Residus Urbans, Ricardo Sendra.

Segons explica Ecovidrio, la iniciativa té com a objectiu mobilitzar a la ciutadania reciclar envasos de vidre per a cuidar del medi ambient i contribuir així amb una causa solidària: la prevenció del càncer de mama.

Ecovidrio transformarà els envasos de vidre depositats en els contenidors en una donació a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Enfront del Càncer. Com ha indicat el regidor, la campanya s’estén per més de 170 ciutats de tot el territori espanyol.

D’altra banda, com a símbol de la conscienciació i solidaritat amb el càncer de mama, Agatha Ruiz de la Prada ha dissenyat un miniglú especial per a l’ocasió, en el qual es destaca el lema de la Fundació Sandra Ibarra: “Plens de vida”. El miniglú es pot adquirir a través de la web Miniglú.es, i els beneficis es destinaran a la Fundació Sandra Ibarra per a contribuir a la prevenció i investigació del càncer.

El reciclatge d’envasos de vidre és un element fonamental per a contribuir al desenvolupament sostenible, fomentar la transició cap a l’economia circular i lluitar contra el canvi climàtic.
769 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!