Una dotzena de dones assistixen al curs gratuït d’anglès en hostaleria

Un curs organitzat des de l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Pego i subvencionat per la Diputació d’Alacant que s’engloba entre les activitats del I Pla d’Igualtat d’Oportunitat entre Dones i Hòmens de l’Ajuntament de Pego 2015-2016.
Des de dilluns i fins a divendres, de 9.30 a 13.30h., una dotzena de dones de Pego estan aprenent nocions bàsiques d’anglès en hostaleria per a ampliar el seu ventall de possibilitats laborals.
El curs, gratuït, està organitzat per l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Pego i s’engloba en el I Pla d’Igualtat d’Oportunitat entre Dones i Hòmens de l’Ajuntament de Pego 2015-2016. El seu objectiu general d’este Pla és «que els homes i dones de Pego tinguen igualtat d’oportunitats en la vida econòmica i social», apuntava la impulsora del mateix, Xaro Pinto. No obstant, el Pla té 14 objectius específics. En el 7é s’emmarcaria el curs d’anglès, que pretén «establir relacions de gènere més igualitàries en ocupació».El curs està enfocat a les dones perquè «som les que més baixa qualificació i més atur tenim», apuntava Pinto que definia l’activitat com una «mesura d’acció positiva». L’objectiu seria que les dones i els homes «puguen arribar a arrancar des de la mateixa meta».
704 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!