Un ple ràpid i tranquil a febrer

Tots els punts de l’ordre del dia es van aprovar per unanimitat i no es van presentar mocions.
El plenari ordinari de febrer va ser relativament breu i molt tranquil. De fet, excepte l’aprovació de l’acta anterior, tot els punts de l’ordre del dia es van aprovar per unanimitat i sense pràcticament debat.

En este ple s’aprovava per unanimitat el primer reconeixement de crèdit de la legislatura per un import de 67.595€. Recordava l’alcalde Enrique Moll que es tracta de factures de 2015 entregades durant 2016.
Entre eixes factures, des de Compromís preguntaven sobre un pagament a FCC. Explicava que Pego fa tres pagaments pels residus que produïx: a SAV, a Reciclatges de Residus Marina Alta i a FCC que gestiona la planta de processament d’El Campello.
Per unanimitat també s’aprovava la revisió de preus del contracte de recollida i transport de residus sòlids urbans. Una revisió marcada pel plec de condicions del contracte signat per la concessionària de la recollida de residus. Esta revisió anual té entre els seus factors més importants, l’IPC, que l’any passat va disminuir en 0,3, el que significa que l’Ajuntament de Pego s’estalviarà enguany entre 1.100 i 1.200€ mensuals, segons explicava l’auxiliar d’Intervenció i ratificava l’alcalde.
El mateix passava amb el conveni de col·laboració subscrit entre la FEMP i la Direcció Central de Trànsit al que s’adheria l’Ajuntament de Pego per unanimitat. Explicava Enrique Moll que «és referent al canvi d’adreça al carnet de conduir i el permís de circulació de vehicles perquè prou gent es canvia de casa, però no es reflectix, el que fa que no reba notificacions». Este conveni permetrà que eixe tràmit es podrà realitzar a la Policia Local de Pego.

Es donava compte durant este plenari de que l’Ajuntament de Pego està complia amb l’execució pressupostària durant el 4t trimestre de 2015, com també ho feia amb el pla d’ajust. Sobre l’informe de morositat d’eixe mateix període, l’auxiliar d’Intervenció desvelava que el període mitjà de pagament a proveïdors durant el 4t trimestre de 2015 va ser de 44,57 dies.
704 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!