Un minut de silenci en record de les víctimes de l’accident aeri a territori francès

Des de primera hora d’este matí, les banderes de l’Ajuntament de Pego onegen a mig pal com a mostra de dol.
Al vol que ahir de matí va eixir des de l’aeroport del Prat de Barcelona destí a Düsseldorf no hi havia cap passatger pegolí. No obstant això, la notícia queia com aigua freda a tot l’Estat, també a Pego. L’assiduïtat amb què actualment agafen un vol fa pròxima la tragèdia que ahir va provocar la mort dels 150 passatgers del vol de l’Airbus A320 de Germanwings ‒segons les estimacions oficials.

Esta empatia és la que, a primeres hores del matí, ha dut a l’Ajuntament de Pego a baixar les banderes del balcó consistorial a mig pal en senyal de dol.
És cert que al municipi no s’han decretat tres dies de dol, com sí que ho ha fet el Govern de l’Estat. No obstant això, banda del gent de l’oneig de les banderes per mostrar el dolor i el recolzament a les víctimes i, sobretot als familiars i amics de les 150 persones accidentades, este migdia, a la plaça de l’Ajuntament de Pego s’ha guardat un minut de silenci. A este minut de silenci ha assistit l’Alcalde de Pego, els regidors i les regidores de l’equip de govern, el portaveu d’Esquerra Pego, personal de l’Ajuntament de Pego i també persones anònimes que s’han volgut afegir a les mostres de dol i suport.


698 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!