Un intens cap de setmana experimentant Pego

Durant dos dies Pego ha estat obert a tot allò que volia mostrar el comerç de la localitat. El Mercat Municipal ha estat el centre de totes les activitats desenvolupades. Qui més ha gaudit, els xiquets i xiquetes que han anat, durant dos dies, d’una tenda a una altra per tal d’experimentar tot el que se’ls proposava i així poder completar els 10 requadres dels que disposava cada cartolina ‘Experimeta Pego’ que són la clau per a poder participar en els ‘Divendres Comercials’.
El dissabte, 7 de novembre, passades les 12 del migdia es donava per inaugurada la VI Fira i Festa del Comerç de Pego. Les encarregades de fer el tret de sortida eren, d’una banda, la regidora de Comerç, Pepa Sendra i de l’altra, la presidenta de l’Associació de Comerciants, Victòria Pastor. Pepa Sendra declarava que “han estat sis anys de treballar, d’esforços, per fer que el comerç de Pego cada dia siga més gran i més fort”. Feia referència la regidora de Comerç a la nova filosofia de la Fira demandada pels membres que conformen l’Associació de Comerciants, una filosofia que assegurava que “no volem que s’acabe només amb la fira, sinó que volem que continue la resta de l’any aportant noves experiències, noves sensacions i que el fet de comprar a Pego siga tota una experiència que ens aporte gratificacions”.

La Presidenta de l’Associació de Comerciants, Victòria Pastor, convidava a tot el món a “Experimentar Pego” i al fer-ho nomenava les experiències gestades al si de cada botiga participant en la VI Fira i Festa del Comerç de Pego.

A mesura que anaven transcorreguent les hores, al preguntar per ací i per allà, Ràdio Pego es quedà amb el testimoni en directe de Vicenta Briones, que feia el paral•lelisme entre les experiències proposades i el perfum perquè “és poquet però bo”. Ressaltava també alguns dels valors de la Fira; el fet de crear “una sensació de poble” el poder trobar-te i veure gent, al respecte de l’exposat ressenyava que “les tendes tenen molt bon gust”, a més de valorar l’atenció personalitzada al client.

La major part de l’atenció del públic assistent a la VI Fira i Festa del Comerç de Pego va estar centrada al si del Mercat Municipal on hi havia una mostra de tot el que es pot trobar a Pego, com explicava Vicenta Briones.

Les tendes que obriren dissabte i diumenge també van rebre la visita de grups de xiquets i xiquetes que competien per tal d’experimentar el que cada comerç proposava i així poder omplir totes les experiències que s’havien de completar en el passaport als ‘Divendres Comercials’ que comencen el divendres 4 de desembre per la vesprada. I és que recordem que eixe cartró és la clau per a poder optar a tenir un descompte de 5 euros per les compres superiors a 30 euros que realitzes eixe ‘Divendres Comercial’ en qualsevol de les tendes associades.
640 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!