Un home mor ofegat a la platja de Santa Anna

Un home de 70 anys natural de Benigànim ha mort ofegat fa escassos minuts a la platja de Santa Anna, on majoritàriament estiuegen veïns pegolins. Encetem aquest informatiu amb un desgraciat succés que ha ocorregut fa escassos minuts a la platja de Santa Anna, on un home d’uns 70 anys aproximadament i natural de Benigànim, Vall d’Albaida, ha mort ofegat segons les primeres informacions que ha pogut esbrinar Ràdio Pego. Enguany a la zona no s’havia designat un lloc de socorrisme. Fins a la zona del succés s’ha desplaçat el nostre company Sergi Miralles que ens informava que quan ha passat el succés la bandera verda onejava en la platja. Pel que se sospita que la causa de la mort ha pogut estar una indisposició de l’home.

Malgrat la quantitat de turistes que hi ha a la zona el primer lloc de socorrisme es troba a 500 metres d’on s’ha produït el succés. L’home estava estiuejant en una urbanització del litoral nord de Les Marines.

Cap a la una del migdia el cos encara restava sobre la sorra de la platja de Santa Anna, amb la presència de la Policia Local, la Guàrdia Civil i els forenses, a l’espera de l’arribada del jutge que executara l’alçament del cadàver.608 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!