Un circuit trenca-cames en la IV Marxa BTT de Pego

Un recorregut de 30 km que sembla fàcil però que té 800 metres acumulats entre pujades i baixades. El circuit és nou, com també un menut rodat per a xiquets i xiquetes, la cantera del ciclisme pegolí. La inscripció es realitzarà el mateix diumenge, dia 8 de juny des de les 7’30 a les 8’45 hores al Passeig Cervantes. L’eixida serà a les 9 del matí. A més la resta de partits esportius del cap de setmana. Comencem esports parant de la IV Marxa BTT Pego que organitza Xe K Vaig, Club Esportiu BTT de Pego. Aquesta marxa es disputarà aquest diumenge, 8 de juny. La modalitat d’aquesta prova és de caràcter lliure, és a dir, que tots els participants tindran opció a realitzar-la d’acord amb les seues possibilitats físiques, ja que no és una competició, sinó un repte personal per a cada participant. Aquesta Marxa BTT Pego va nàixer, explicava el president de Xe K Vaig, Fernando Sastre, “després d’anar a moltes marxes i vore que ací també es podia fer”; això junt al “cuquet de vore que la gent de Pego també podien arribar a ser una penya o colla ciclista i passar-ho bé”.

En aquest 2008 el recorregut “és, a simple vista, fàcil, però els 800 metres que té acumulats són un trenca-cames”, confessava el mateix Sastre. El circuit està farcit de pujades i baixades que fan que durant els 30 quilòmetres de recorregut, si apretes molt, se’t carreguen sobremanera les cames. Durant els 30 kms s’establiran controls de pas i a cada participant se li entregarà una placa numerada per a la bicicleta, placa que és obligatori col•locar en la bicicleta. El recorregut de la marxa està degudament senyalitzat.

A la Marxa BTT Pego poden participar des de joves majors de 14 anys fins a persones amb 60 ó 65 anys. Segons Fernando Sastre “la dificultat d’acabar bé és el ritme que vulgues donar-li” durant la marxa. La majoria de participants, però estan en la franja entre els 20 i 40 anys. Tots els participants han de tenir en comptes que el recorregut de la marxa no estarà tancat al trànsit, el que els obliga a complir les normes de circulació vial, sent únics responsables de les infraccions que pogueren cometre.

Les novetats d’aquesta IV marxa BTT, com des què va començar, és el circuit, que canvia respecte altres anys perquè des de l’organització consideren que “la gent no es pot avorrir”. Enguany també han preparat un menut rodat per a els més menuts, per a “anar creant cantera”.

La inscripció es podrà realitzar el mateix diumenge, 8 de juny, amb un cost de 15 euros, des de les 7’30 a les 8’45 del matí, i es realitzarà a la zona d’eixida, al Passeig Cervantes, front a l’Institut de Batxillerat Enric Valor. L’eixida de la marxa serà a les 9 del matí. El control d’arribada es tancarà a la 1 de la vesprada, en el mateix lloc. Finalitzada la marxa en la zona de meta tindrà lloc un avituallament i entrega d’un record commemoratiu de l’esdeveniment.


D’altra banda, abans d’entrar en l’esport que podrem veure aquest cap de setmana, fer-nos ressò de la notícia que eixia en premsa ahir dijous, més concretament en el Levante d’Alacant al voltant de la plantilla del Pego que denunciarà al club per impagament de dos mesos. Així les coses, els problemes per a la directiva del Pego C.F. continuen agreujant-se. L’article resa “Els jugadors ja avisaren fa dos setmanes de què arribarien als jutjats si l’entitat que presideix Enrique Moll no es feia càrrec dels deutes, que se situen al voltant d’uns 50.000 euros.

Així les coses, la demanda s’efectuarà por la via civil i una vegada acceptada passarà a l’Associació de Futbolistes d’Espanya (AFE). La plantilla aportarà els seus contractes i els talons nominatius d’altres mensualitats.”


Ara, sí, passem a conèixer els PARTITS DEL CAP DE SETMANA


FUTBOL

Sols queden en competició els xiquets de futbol 7, Benjamins i Alevins, que jugaran la seua darrera jornada de la lliga fora de casa, al Camp Municipal “Albir”, d’Alfàs del Pi, contra els respectius equips del CF Alfàs del Pi “A”. Jugaran el proper dissabte, 7 de juny, pel matí, a les 10:00 h. i 11:00 h. respectivament.

També els Veterans del Pego CF tenen un partit a Dénia, el dissabte 7 de juny, a les 6 h. de la vesprada, contra una selecció de veterans de la comarca. Ens han comentat que ja no hi ha entrades!!


BÀSQUET

COPA FEDERACIÓ DE JUNIORS MASCULINS

L’equip júnior masculí del CB Pego, després d’haver guanyat els seus dos primers partits, contra el Sax en casa i contra l’Alcoi a domicili, va perdre a Énguera.

Ja en la segona volta, el passat dissabte li guanyaren al Sax a domicili. I demà dissabte jugaran a casa, al Pavelló Ausiàs March, contra l’Alcoi. Si no passa rés a l’horari habitual de les 6 h. de la vesprada.


Aquesta vesprada, a partir de les 5 de la vesprada, a Benirrama Partida de Pilota amb els dos equips pegolins dins les activitats de la Festa de la Cirera. Primer jugaran els més menuts.


El dilluns, Esports a Ràdio Pego dedicarà el programa al Tennis ja que comença el II Obert de Tennis “Vila de Pego”.

512 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!