Txema Olazàbal dissenyarà el camp de golf de Pego amb 18 clots

Txema Olazábal, golfista qui va rebre premi Príncep d’Astúries dels Esports al 2013, visità Pego dijous passat, acompanyat per l’empresari promotor del projecte del camp de golf, Pepe Bañó. Els van rebre l’alcalde, Enrique Moll i la regidora d’Urbanisme, Laura Castellà, entre d’altres membres de l’equip de govern.

Moll qualificà la visita com el punt de partida, el punt d’inflexió que marcarà l’inici de la transformació dels terrenys en un camp de golf que s’encarregarà de dissenyar Txema Olazábal.


Olazábal afirmà que el camp serà molt positiu per a Pego perquè en aquestos moments la demanda de camps de golf és molt elevada. El golfista manifestà que un dels avantatges que té aquest projecte és que hi ha altres dos camps de golf molt aprop. Segons comentà, els jugadors de golf quan fan turisme demanen als touroperadors la possibilitat de tindre diferents camps a l’abast per tal que l’estada no se’ls faça monòtona. Olazábal parlà de fer una espècie de triangle comarcal per a una oferta turística conjunta.
El golfista destacà un segon punt beneficiós del projecte per a Pego; la creació de llocs de treball pel nivell de serveis que comporta un camp de golf.
El camp de golf de Pego tindrà 18 clots i, tal com ens va manifestar Txema Olazabal, estarà completament integrat amb l’entorn natural i paisatgístic.
En definitiva, el golfista presentà el projecte com una espècie de ressort comarcal que atraurà un gran nombre de turistes per l’enclavament i els serveis que s’hi oferirà.

 

1077 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!