El Ministeri de Transports aprova el projecte provisional de millora de l’accés a la CV-678 des de la N-332

Dijous passat l’Ajuntament de Pego rebia la notícia que el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana havia aprovat el projecte provisional per a suprimir la intersecció de la Nacional amb la carretera CV-678, és a dir, l’encreuament a l’hostal Sant Jaume. Una reivindicació històrica del municipi per tractar-se d’un punt negre en la connexió de Pego amb la platja.


Aquest projecte inicial ha estat dotat, segons informà el dijous l’alcalde de Pego, Enrique Moll, amb 4’6 milions d’euros. El primer edil afirmà el dijous que aquesta era una bona notícia per al municipi.


Moll recordà que aquesta millora beneficiarà també al municipi d’Oliva, que ha reivindicat l’eliminació del punt negre colze amb colze junt amb l’ajuntament de Pego. I ha destacat la implicació i col·laboració de diferents agents perquè el projecte siga aprovat.


El projecte contempla la construcció d’un pas elevat per a accedir a la CV 678 des de la Nacional 332, obres pressupostades, com hem dit, en 4’6 milions d’euros, i que formen part d’un projecte més gran per a suprimir diferents accessos directes a propietats particulars confrontants, entre els quilòmetres 207 i 209 de la Nacional, amb la creació de camins laterals de servei. En total, el Ministeri de Transports invertirà 6’42 milions d’euros a aquestes intervencions.

 

1012 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!