Turisme Comunitat Valenciana posa en marxa el I Curs d’Especialització Turisme Gastronòmic i Cultura Culinària

Segons ha informat la Generalitat, Turisme Comunitat Valenciana amb la col·laboració de la Universitat Jaume I, la Universitat de València i la Universitat d’Alacant, posa en marxa el I Curs d’Especialització anomenat L’exquisit Mediterrani: Turisme Gastronòmic i Cultura Culinària de la Comunitat Valenciana. El curs s’impartirà en tots els centres formatius CdT, entre ells el de Gandia i Dénia. 

Aquest curs organitzat per Turisme Comunitat Valenciana està destinat tant per a professionals en actiu com per a titulats estudiants universitaris per a potenciar el turisme gastronòmic donant resposta a las necessitats d’especialització i qualificació professional del sector.

S’impartirà en tots els centres formatius de Turisme Comunitat Valenciana amb l’objectiu d’apropar la formació per tot el territori de la Comunitat. Per tant, els centres de formació CdT situats a Gandia i Dénia comptaran amb aquest curs. Així mateix, també es desenvoluparà a altres localitat com Castelló, Morella, València, Benidorm, Alacant i Torrevella.

Tindrà 100 hores formatives impartides per professorat universitari de diferents àrees de coneixement, experts en turisme gastronòmic i reconeguts professionals de prestigi de la gastronomia, el turisme i el món agroalimentari valencià.

Cal destacar que aquesta formació es planteja des d’un enfocament que combina els continguts teòrics amb 8 màster class, 6 demostracions pràctiques, 3 tallers i 2 visites de camp formatives. L’objectiu és proporcionar coneixements especialitzats sobre la cultura gastronòmica mediterrània pròpia de la Comunitat Valenciana i la seua posada en valor turístic.

També es donaran a conèixer les característiques del paisatge gastronòmic, l’origen i valor dels diferents productes turístics de la dieta mediterrània local, les tècniques culinàries autòctones i de transformació d’aliments, al igual que les receptes més representatives.

El termini d’inscripció ja està obert fins al 4 de setembre.1782 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!