Tres dones d’una mateixa família pegolina protagonitzen la campanya que promou el Carnestoltes

L’Ajuntament de Pego ha contractat una campanya publicitària per tal de donar difusió al Carnestoltes 2024, la qual està protagonitzada per una mare, una filla i una neta de la mateixa família de Pego. Amb aquesta iniciativa, ha manifestat la regidora de Festes, Anna Llopis, en roda de premsa, s’ha pretés traslladar el missatge de que el Carnestoltes és una festa arrelada a tres diferents generacions pegolines i per a gaudir amb la família i els amics. A més a més, les tres protagonistes dels cartells estan maquillades amb la finalitat de posar de relleu, ha dit Llopis, el treball de les maquilladores que, en la seua opinió, tenen tanta importància com el dels músics o els cantants en el Festival d’Arts Escèniques.

Cada cartell anuncia un esdeveniment del Carnestoltes i mostra un llibre. Es tracta de tres contes, perquè l’edició d’engyany del Festival d’Arts Escèniques estarà dedicat a aquesta temàtica, ha explicat la regidora.

Llopis ha detallat tota la programació del Carnestoltes 2024, des del pregó, divendres dia 2, fins a la Pinyata, dissabte 17 de febrer.

Del Festival d’Arts Escèniques la responsable de Festes ha destacat el treball del director de l’esdeveniment, Marc Pons, així com el de tots els i les artistes que donaran vida als contes en els set escenaris preparats, el dissabte 10 de febrer, a partir de les set de la vesprada.

El recorregut d’aquesta quarta edició del Festival d’Arts Escèniques serà el mateix de l’any passat. El punt de partida serà la plaça de l’Ajuntament i els escenaris estaran repartits pels carrers Ecce-Homo, Capitan Cendra, Sant Agustí i el Pla de la Font, on a les deu de la nit tindrà lloc l’espectacle final.

Cal assenyalar que en tots els escenaris les representacions es repetiran en diferents ocasions, des de les set fins a les nou i mitja, per la qual cosa, hi haurà temps de sobra per a fer el recorregut en un moment que no siga l’inaugural, quan es produeixen, habitualment, les aglomeracions.

Per últim, Llopis ha parlat també del dispositiu especial de seguretat que s’ha organitzat des de l’Ajuntament tant per al dia de Carnestoltes, com per a la Pinyata. Dispositiu que formaran la Guàrdia Civil, la Policia Local, el voluntariat d’Acció Urgent i una empresa privada de seguretat, a més d’un punt morat per a poder fer front a possibles situacions d’abús i violència contra les dones.

1023 Visites
Hola!!