Torna el Mercat de la ‘Foradà’ a la Vall de Gallinera

Serà este diumenge, 5 d’octubre, a Benissivà. Després d’haver-se suspès durant el mes passat per alguns entrebancs aliens a la organització, després de l’assemblea oberta realitzada per a tractar la continuïtat del Mercat de la ‘Foradà’ este torna este diumenge, a partir de les 10 del matí.
Després d’un període de reflexió i d’una assemblea oberta amb èxit de participació, celebrada el passat 5 de setembre, l’organització del Mercat de la ‘Foradà’, afirma que “podem dir ben fort que el nostre mercat torna a nàixer de les seues cendres. Gràcies a l’esforç de la gent de la Unió Cultural d’Amics i Amigues de la Vall de Gallinera, de l’Associació de Comerciants i, per suposat, de la gent de les parades, sense oblidar-nos de l’ajuda constant de la gent que s’estima la nostra Vall”.

Ens explicaven este estiu que, per qüestions alienes a la organització del mercat, este es veia obligat a plantejar-se la seua continuïtat. Solventat el problema, esta cita torna amb força el proper diumenge, 5 d’octubre, de 10 a 15h., a Benissivà.
La nova cita del Mercat de la ‘Foradà’ anirà a acompanyada de diferents activitats culturals:

– 11.00 Actuació infantil: “El petit teatre” de la companyia “El Circ de la Safor”

– 12.30 Xerrada: “El convent franciscà de Benitaia i l’alineació solar de la Foradà” a càrrec de José Llul, a l’església de Benissivà.

– 13.00 Degustació de tapes d’arròs al forn i dolços típics.

– 17.30 Concentració a l’antic convent de Benitaia per a gaudir de l’Alineació Solar de la Foradà.

Conclou l’organització del Mercat de la ‘Foradà’ que “Sense la teua visita el nostre mercat no té sentit”.

705 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!