Tomàs Llopis: “és una vergonya no commemorar els 500 anys de la revolta de les Germanies”

Amb l’obra titulada Cremareu aquesta carta, Tomàs Llopis, escriptor fill adoptiu de Pego, ha aconseguit el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira en la 34 edició d’aquesta convocatòria.

Cremareu aquesta carta és una novel·la que conta a través de la mirada d’una dona la convulsa revolta de les Germanies que va tenir lloc al País Valencià i les illes Balears a inicis del segle XVI. Però, millor ens ho explica l’autor, Tomàs Llopis, amb qui hem pogut parlar aquest matí. L’escoltem:

Els escriptors i escriptores guanyadors en les diferents modalitats dels 34 Premis Literaris Ciutat d’Alzira van rebre els seus guardons divendres passat, en una gala que va reunir més de 600 persones. El premi inclou una recompensa econòmica, la publicació de l’obra i un trofeu dissenyat per l’artista plàstic Manuel Boix.

En la vetllada, l’actriu i ballarina Pepa Cases i el conjunt de vent de metall Spanish Brass van posar música i color a una festa que ha posat un brotxe d’or a les activitats de la Capitalitat Cultural Valenciana que ha ostentat Alzira aquest any 2022.

Fotografia estreta del perfil de Facebook de Tomàs Llopis Guardiola.
1031 Visites
Hola!!