Entrevistes del Centenari: Joan Miquel Almela i Juanfran Frau

Ja està tot quasi a punt per a l’acte del Centenari del Pego Club de Futbol, que tindrà lloc diumenge, al teatre municipal, a les 11 hores. Esdeveniment en el qual es presentarà el llibre i el documental elaborats amb motiu de tan important fita per al club roget. També es farà el lliurament d’uns premis i altres sorpreses establides pel comité organitzador dels actes del centenari. Aquest ha estat format, per cert, per membres de l’Ajuntament de Pego, com el regidor d’Esports, Raúl Tamarit, i del Pego Club de Futbol, així com ex jugadors i ex presidents i, una peça clau, l’arxiver municipal, Joan Miquel Almela.

Tornant a l’acte en ell s’estrenarà, a més, una versió especial de l’himne del Pego, renovada i adaptada als temps actuals des de la perspectiva de la igualtat i la inclusió, pel grup Smoking Souls. També s’escoltarà l’himne de Michel, el qual ha estat renovat.

Aprofitant l’ocasió, en Ràdio Pego hem fet algunes entrevistes en les quals hem parlat amb ex presidents, ex jugadors, i també amb l’actual president del Pego Club de Futbol, Juanfran Frau, i, com no, amb l’arxiver municipal, Joan Miquel Almela. Començem una sèrie d’entrevistes a protagonistes d’aquest centenari, obrint precisament per l’arxiver municipal, Joan Miquel Almela, per a saber més del llibre i el documental del centenari, i les anècdotes relacionades amb l’elaboració.


També hem pogut parlar amb el president del Pego CF, Juanfran Frau, sobre les perspectives d’aquesta assenyalada temporada per al club.

772 Visites
Hola!!