Terra de Retrobament impulsa la creació de la seua fundació

La setmana passada durant una reunió que va tenir lloc a Pego, el comissariat de Terra de Retrobament va proposar crear la Fundació que duria el mateix nom per tal de facilitar les relacions i la tasca burocràtica en la difusió dels valors patrimonials culturals i econòmics de la Marina Alta. El 21 d´octubre se celebrarà el tercer Festival Terra de Retrobament a Xaló. El comissariat de Terra de Retrobament, que duu endavant les relacions de coneixença de la comarca entre els mallorquins, es va reunir dijous passat a l´Ajuntament de Pego amb la finalitat principal de proposar la creació de la Fundació Terra de Retrobament. Aquesta fundació té l´objectiu de facilitar les relacions de difusió dels valors patrimonials, culturals i econòmics, entre d´altres entre Mallorca i la Marina Alta. Enguany, les comunicacions s´estendran a totes les Illes Balears.

El primer pas per a crear la Fundació passa per concretar el nombre de patrons fundadors, aquelles entitats, públiques o privades que inicien les negociacions i agilitzen la tasca burocràtica. Dos o tres agents és el que es creu més convenient.

Durant la reunió també es va fer un balanç dels viatges realitzats pels mallorquins a la Marina Alta. Enguany han visitat Pego i la resta de pobles de la comarca 600 mallorquins. Per tal d´intentar atreure un major nombre de persones, el comissariat de la Terra de Retrobament, composat per l´Ajuntament de Pego, Xaló, Dénia, Vall de la Gallinera i Benissa, vol proposar un ventall més ampli d´activitats com és l´organització d´una fira a la mateixa ciutat de Mallorca per promocionar del que poden gaudir.

El tercer Festival Terra de Retrobament, està previst que tinga lloc el dia 21 d´octubre a Xaló i s´estenga durant el cap de setmana. Més de 40 municipis, tant de Mallorca com de la Marina es retrobaran i rendiran homenatge a la carta de Pego, fundadora de la iniciativa que ha unit uns i altres.
537 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!