Tere Sendra guanya el sorteig de l’Associació de Comerciants

Ella gaudirà d’un cap de setmana a un hotel de 5 estrelles de la comarca. El president de l’Associació de comerciants anomenava “ajust de números” al moment econòmic actual. Tere Sendra ha estat l’afortunada del Sorteig que atorga l’Associació de Comerciants de Pego mensualment a algun client habitual de les botigues associades del poble, guardó que consisteix en un cap de setmana a un hotel de 5 estrelles de la comarca.

La valoració d’alguns dels clients que ja han gaudit d’aquest premi és, segons li han traslladat al president de l’Associació de Comerciants, positiva. Els tracten a “cos de reis”, explicava Ximo Bolta.

Al respecte de la situació actual de crisi o desacceleració econòmica, depenent de qui parle del tema, Ximo Bolta ha expressat que “creu que és més bé un moment d’ajustar els números” perquè crisi hi ha sempre, el que passa que depenen del moment li toca a uns o a d’altres. Però en general, el president de l’Associació de Comerciants afirmava que “continuem exactament igual”.

630 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!