Taula rodona a Oliva sobre la comercialització amb èxit de productes agroalimentaris

L’Ajuntament d’Oliva, en col·laboració amb el Servei de producció ecològica, innovació i tecnologia, ha organitzat una taula rodona amb tres emprenedors de la Comunitat Valenciana: Miguel Minguet, de l’empresa Horta Viva, de Meliana; Manuel Mata, de Matafruit, empresa de Vila-real; i Patrizia Crespí de Cervezas Artesanas Marina Alta, afincats a Beniarbeig; i amb Juan José Lliso, Tècnic d’Investigació i Desenvolupament de Transferència Tecnològica de la Conselleria d’Agricultura.


D’aquesta manera, es convoca a tots els agricultors de la zona a participar, ja que s’explicarà les claus per a comercialitzar amb èxit els productes agroalimentaris; i s’informarà dels mercats, canals de comercialització, de la diferenciació producte/servei i del seu posicionament i visibilitat.


L’activitat serà el pròxim dimarts, 21 de maig de 18 a 21 hores, al Casal Jove d’Oliva (C/ Guillem de Castro, 11). Cal assenyalar que es requereix inscripció prèvia per assistir-hi,  i s’ha de cridar al 96 285 0250 (Ajuntament d’Oliva) o 96 246 9860 (Estació Experimental Agrària de Carcaixent).

1557 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!