Els mítings, en l’última setmana de campanya electoral

Una setmana exacta tenim per davant de campanya electoral, i els sis partits amb candidats i candidates a l’alcaldia de Pego van a posar tota la carn en el rostidor.


Socialistes Pego, Compromís per Pego, Populars Pego, Ciutadans de Pego Independents, Volem Pego-Acord Municipal i Ciudadanos, partido de la Ciudadanía van a dur a terme des d’avui, i fins al divendres pròxim, els seus mítings electorals.


El primer de tots serà Volem Pego-Acord Municipal, que celebrarà el seu acte central de campanya avui mateix, a les huit de la vesprada, darrere de l’Ajuntament, a la plaça del Vallet. Acte en què participarà la cap de llista, Irene Sendra, i al que s’ha convidat a assistir a tots els pegolins i pegolines des de les xarxes socials.


Dilluns, dia 20, serà el torn de Ciudadanos, partido de la Ciudadanía, que oferirà el seu míting a les huit de la vesprada, al Teatre Municipal. En ell, Simón Ortolà, candidat a l’alcaldia de Pego, estarà acompanyat i recolzat per Emigdio Tormo Moratalla, diputat de Ciudadanos en les Corts Valencianes.


I ja el dimarts, dia 21, Ciutadans de Pego Independents farà l’acte de presentació de la seua candidatura al Teatre Municipal, a les huit i mitja de la vesprada. Míting que estarà encapçalat per la seua candidata a l’alcaldia, Alicia Siscar.


Populars Pego farà el seu míting el dimecres, dia 22, al Casino  Bar, Socialistes Pego el dijous 23 al Teatre Municipal, i, per últim, Compromís per Pego seran els encarregats de tancar la setmana de mítings, el divendres, dia 24, abans de la jornada de reflexió.

2064 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!