TAPEGO inicia hui quatre divendres amb premi, una nit d’hotel per a dos persones

Divendres 20 i 27 de novembre i 4 i 11 de desembre, trobaràs als 13 establiment que participen en la Ruta de la Tapa de Pego uns cartrons en els que podràs votar a la millor tapa d’entre, almenys, 9 dels 12 bars adherits a TAPEGO. El sorteig de la nit d’hotel per a 2 persones es realitzarà el 17 de desembre, al migdia, a Ràdio Pego.
Des d’este divendres i durant 4 edicions, TAPEGO és alguna cosa més que la Ruta de la tapa a Pego, és també una oportunitat per a guanyar una nit d’hotel per a dos persones. Així que, a més de gaudir de les saboroses i originals tapes que cada divendres a partir de les 20h., t’oferixen 13 bars i restaurants de la localitat, podràs participar en eixe sorteig i també votar per la millor tapa.




Així, des d’aquesta setmana, quan demaneu una tapa a qualsevol dels bars adherits, us donaran un cartronet per a què pugueu participar en el sorteig d’una nit d’hotel per a 2 persones. En eixe cartró haureu de puntuar, de votar, la tapa que més us agrade. Només t’has de fer 9 tapes en 9 llocs diferents, en 4 setmanes.




El sorteig es realitzarà el dijous 17 de desembre, a migdia, als estudis de Ràdio Pego en rigorós directe. El cartró guanyador l’elegirà una mà innocent.



855 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!