Taller sobre Hospitalitat Mediterrània, el dia 8 a Pego


Turisme de Pego i Les Valls ha informat del
 curs d’Hospitalitat Mediterrània que tindrà lloc el pròxim dilluns, 8 d’abril, de 9 a 11 hores, al saló d’actes de la Casa de Cultura de Pego.

Està dirigit al personal d’atenció al públic:
ja siguen funcionaris, empresaris, responsables o treballadors de comerços i negocis del sector privat.

Més de 4.000 persones de 16 col·lectius diferents en 53 localitats de tota la Comunitat Valenciana s’han contagiat ja del projecte d’Hospitalitat Mediterrània, convertint-la en un valor fonamental de la proposta turística de la Comunitat.

Aquest programa es tradueix en la impartició de xarrades-taller en les quals s’exposa i debat sobre el que atrau als visitants, quins són els valors de la nostra hospitalitat i quines oportunitats tenim de ser hospitalaris amb els nostres turistes.

Els tallers es desenvolupen en tres mòduls. El primer se centra en els atractius del destí Comunitat Valenciana, gastronomia, cultura, naturalesa, festivals, platges… El segon explica els valors que conformen la manera d’acollir i atendre als que ens visiten i què és el que s’anomena Hospitalitat Mediterrània. El tercer mòdul mostra la gran quantitat d’oportunitats que els prestadors de servicis turístics tenen per a ser hospitalaris en el seu contacte amb els visitants en funció del seu lloc de treball.

Per participar en el taller del dilluns cal inscriure’s telefonant al 96 640 08 43

1653 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!