Succesos. Milers d’abelles soltes per Gata

Un veí vessa el contingut d’una desena de bidons del nèctar, amb més de 5.000 litres de mel per a castigar un familiar per un conflicte d’herència. La Policia Local va acordonar el camí d’accés a les bresques.
Les discussions per herències solen patir-les quasi totes les famílies i en ocasions han provocat l’odi més irracional. Aquest es un cas que s’ha donat a Gata i que no sols ha afectat als seus familiars perquè hauria pogut provocar greus conseqüències. I es que un veí de Gata, a causa d’un conflicte familiar, va decidir destrossar una granja d’abelles en terme de Gata i molt prop de dos grans urbanitzacions: Gata Residencial i Monte Pedreguer, provocant que milers d’estos insectes volaren sense control per la zona. Segons pareix, este veí va acudir a la colònia d’abelles a última hora de la vesprada del dimarts i va tirar muntanya baix el contingut d’una desena de bidons que emmagatzemaven uns 5.000 litres de mel. Este fet va provocar que milers d’abelles fugiren dels seus eixams a la recerca de la mel.

La mel abocada sobre el sòl de la granja va atraure als eixams d’abelles, que van eixir dels seus bresques abandonant a la seua abella reina. La majoria van morir ofegades en la mel i les que van sobreviure, no van tornar amb la reina perquè tenien la mel ja feta i, per tant, no era necessari anar a la recerca del pol•len. Les reines es van quedar sense els seus regnats i sense les obreres i els panells són ara totalment improductius. Al no haver-hi més abelles en la bresca, moltes de les reines se’n van anar i l’eixam es va fer malbé. Són 15 les caixes que s’han pogut salvar perquè, només en eixes, l’abella reina va decidir quedar-se.

Afortunadament, no va haver-hi incidents i cap veí de la zona va resultar ferit. No obstant, la fugida de milers d’insectes dels seus bresques podria haver ocasionat greus conseqüències personals, a més dels perjuís materials ocasionats.


Continuem en un succés a Benidorm on Rescaten en alta mar a 4 jóvens que volien arribar en flotadors a l’Illa de Benidorm

Parlem ara de vacances, i de accidents que en la seua majoria de vegades es produeix per imprudència. El passat dimarts coneixíem la mort d’un banyista a Santa Anna i avuí el rescat de quatre joves a Benidorm que pretenien arribar a una illa prop de la ciutat de la Marina Baixa amb colxonetes salvavides

Els Quatre jóvens de 21 i 22 anys han sigut rescatats en alta mar amb símptomes d’hipotèrmia per agents de la Policia Local, després de més de dos hores de busca. A les 00.25 hores la Policia Local va rebre l’avís d’alguns ciutadans que havien observat la seua eixida i estaven preocupats per la demora en la tornada. Els agents van recórrer la zona fins a les 02.15 hores, sense èxit. Van realitzar una segona eixida i a les 03.00 hores els van localitzar. L’embarcació es trobava a 1,5 milles de Punta Llisera – l’Illa de Benidorm està situada a 1,85 milles de la costa – .
674 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!