L’edil de Benitatxell que va tirar a l’oposició del consistori va canviar els panys l’endemà

Tots els partits del consistori, de diferents ideologies, s’han unit contra el que consideren una actitud feixista i antidemocràtica. PP, PSOE, Bloc i Ciben exigeixen una disculpa pública a Rheindorf i un despatx municipal per a reunir-se. L’alcalde acusa a l’oposició de «tensar la corda». Quan tan sols portem poc més de 15 dies des de que es varen constituir els ajuntaments en alguns municipis la tensió es altíssima. Els partits polítics de l’oposició de Poble Nou de Benitatxell (PP, Bloc, PSOE i Ciben) van denunciar ahir el tracte rebut per la primera tinent d’alcalde, Hannelore Rheindorf, del Pideb, al considerar que els ha faltat al respecte i els ha tractat com «vulgars delinqüents». L’oposició també va revelar que Rheindorf va ordenar canviar tots els panys de l’ajuntament just l’endemà de tirar-los, acompanyada per dos policies, del consistori.

La regidora, que és d’origen austríac, va admetre que en la nit de dimecres passat va acudir a l’ajuntament i va emplaçar als edils de l’oposició a què abandonaren les dependències municipals. Els membres de l’oposició van demanar ahir una disculpa pública de la regidora, que s’habilite un lloc físic per a desenvolupar les seues tasques i al seu torn van alertar l’alcalde que l’edil Rheindorf amb actuacions com la denunciada no fa més que «crear la discòrdia entre els residents estrangers i els autòctons».

La polèmica es va iniciar en la pròpia constitució del govern ja que tots els discursos van ser en castellà i anglès, i es va disparar posteriorment amb la decisió de l’alcalde independent de celebrar un plenari cada dos mesos, quan fins ara havia estat mensual. Aquesta situació pot provocar xiulits i enfrontaments de la població en les properes festes patronals, segons informa l’oposició, que s’ha tornat a unir amb independència de la seua ideologia per a fer front a aquest presumpte abús d’autoritat.

L’edil de Benitatxell que va tirar a l’oposició del consistori va canviar els panys l’endemà

Tots els partits del consistori, de diferents ideologies, s’han unit contra el que consideren una actitud feixista i antidemocràtica. PP, PSOE, Bloc i Ciben exigeixen una disculpa pública a Rheindorf i un despatx municipal per a reunir-se. L’alcalde acusa a l’oposició de «tensar la corda» (més…)
0 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!