Subvenció per a l’Associació de Diabètics de Pego i Comarca

La comissió de Benestar Social, Joventut i Dona de la Diputació d’Alacant aprovarà demà l’informe tècnic d’avaluació i valoració de les sol•licituds presentades en la Convocatòria del Programa Provincial. L’Associació de Diabètics de Pego i comarca rebrà 962 euros per a equipament d’imatge i so, un projector multimèdia. Molts són els aspectes socials en els que cal anar molt en compte, en els que cal tenir cura, molts són els col•lectius socials que s’han associat per a reunir esforços i tenir una veu més alta davant l’oblit institucional i, moltes vegades, també, oblit dins la pròpia societat, malauradament. Aquestes associacions a Pego en són moltes, i no paren de nàixer, lentament, però segura.

Tots aquests col•lectius es nodreixen dels socis i sòcies que en formen part. Les activitats que organitzen solen anar destinades a aprofundir en la matèria que tracten, ampliar coneixements sobre la malaltia que pateixen o els aspectes que reivindiquen. Totes o quasi totes aquestes associacions solen demanar subvencions per a realitzar activitats o adquirir material necessari per optimitzar els recursos.

L’Associació de Diabètics de Pego i comarca, amb seu al carrer Llavador de Pego, ha estat un dels col•lectius que es beneficiaran de les subvencions que demà avaluaran i valoraran en la comissió de benestar social de la Diputació d’Alacant. Més concretament se’ls concedirà, si no hi ha contratemps de darrera hora, un import de 962 euros per a l’adquisició d’un projector multimèdia.

525 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!