Sorpresa en l’última jornada esportiva de la lliga de Futbol Sala

Bar l’Almàssera – Tormos vencia, en el Trofeu Sabatera al Campió de la 1ª Divisió i Campió de Copa, el Seguí Energia Solar per 5 a 3. El Trofeu Fullana se l’enduia Los Viejos Rockeros Nunca Mueren. Pel que fa als partits de seleccions, l’entreteniment i la bona companyonia dominaren els encontres. El president de la lliga de Futbol Sala qualificava la temporada d’èxit.
Dissabte passat la lliga de Futbol Sala de Pego acomiadava la competició i la temporada. Un moment per a valorar tot el passat i que per al president de la Lliga de Futbol Sala ha estat “d’èxit perquè pense que tots els equips o la seua gran majoria han estat molt contents de com ha acabat la lliga en les dos divisions”. En eixa última jornada va estar plena de sorpreses i de bones vibracions i és que en el Trofeu Sabatera, que enfrontava al Campió de Lliga i de Copa, Seguí Energia Solar contra el Bar Almàssera de Tormos, va donar la sorpresa de la jornada amb la victòria, per 3 a 5, a favor de l’Almàssera de Tormos, trencant tots els pronòstics.

Pel que fa al Trofeu Fullana, que enfrontava als dos últims classificats de la lliga, va recaure en Los Viejos Rockeros Nunca Mueren, que se’l disputava contra l’Aluminis Jaume (finalista). El president de la Lliga de Futbol Sala, Fran Piera desitjava que “amb l’edat que tenen continuen molts anys en nosaltres, ja que tenen molta moral i això és molt positiu per a la lliga”.

Els partits de seleccions entre dos combinats de 2º divisió i de 1º divisió foren molt entretinguts i participaren jugadors de tots els equips de la lliga. Explicava Fran Piera que “va ser molt divertit perquè ens ajuntàrem tots i ja no era la rivalitat de la lliga, sinó que jugàrem tots junts amb molt de companyerisme”.

Al final del dia de dissabte, el Sopar de Gala posava el colofó a una temporada exitosa. Era al Poliesportiu Municipal, amb l’entrega de Trofeus, on el Seguí Energia Solar (campió de lliga i copa) amb el seu jugador Fernando Boluda (màxim golejador de 1º divisió i millor jugador de la copa 2010) i el Bar Almàssera de Tormos (campió del trofeu Sabatera, subacampió de copa, i subcampió de 2º divisió) amb el seu jugador Dario (màxim golejador de 2º divisió) foren els més premiats en la nit del Futbol Sala. A la fi del sopar, la discomòbil va permetre als participants en l’acte tancar la nit entre rialles. I és que la direcció assegura que “en aquest torneig, tot i que en el camp hi ha màxima rivalitat, a fora hi ha un gran companyerisme i amistat”, el que els duu a afirmar que “per això –el futbol sala- és tan gran, perquè al final tots som amics en un poble tan menut com Pego”.

Fran Piera, en el seu primer any en el càrrec de president, afirmava que “s’ho ha passat molt bé” i esperava “que l’any que ve es puga tornar a repeti”, tot i reconèixer que “hi hagut moments durs i de molta feina”.

Pel que fa a la valoració del desdoblament de lliga, considerava que si que ha estat positiu perquè “en la primera divisió fins a l’última jornada el 9é podia classificar-se per als play-offs i en la segona divisió l’última jornada de lliga hi hagué 5 equips que s’hagueren pogut endur el títol de lliga, el que vol dir que els partits estigueren molt disputats i van ser molt intensos”.

Ara resten les 24 hores de futbol sala que tindran lloc el 3 i 4 de juliol, després de la Fira i els Moros i Cristians de Pego. Recordava Piera que “les 24 hores estan obertes a qualsevol equip de Pego i de fora de Pego” i confirmava que “ja tenim 8 equips apuntats, cinc de Pego, dos d’Ibi i un del Ràfol d’Almúnia”.
696 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!