Sis nous bancs de taps reciclats als carrers de Pego

A través de la col·laboració dels xiquets i xiquetes del municipi en la campanya de recollida de taps de botelles que es va dur a terme a principis d’enguany, s’ha pogut instal·lar sis nous bancs al poble. Una iniciativa amb la qual l’Ajuntament de Pego buscava fomentar el reciclatge entre els veïns i veïnes, especialment entre els més joves, i que sembla haver donat els fruïts esperats.

Els bancs, fets amb el material recollit durant la campanya, els ha confeccionats l’empresa CMPlastik, encarregada de donar una segona vida al plàstic transformant-lo en objectes d’utilitat. Quatre d’ells es troben en els voltants dels centres escolars (Ambra, Carolina Sala, Rosalia Bondia i Sant Antoni), els altres dos estan situats en la placeta del carrer Carolina Sala, al costat de les instal·lacions de l’Agrupació Musical de Pego; i a prop del Pla de la Font, enfront de la ‘Font dels quatre xorros’.

En aquest últim emplaçament, a més, s’ha també ubicat un contenidor en forma de cor en el qual es pot continuar participant en el reciclatge de taps. Els sis bancs se sumen als dos instal·lats anteriorment, a l’inici de l’any, en la placeta del carrer Llavador.

Ens congratulem de la resposta obtinguda per part de xiquets i xiquetes, així com del professorat. Tots s’han implicat en aquesta campanya. Per això hem decidit col·locar els bancs en les proximitats dels centres escolars”, matisa l’edil de Residus Urbans, Ricardo Sendra. “Aquest tipus de propostes són importants perquè creiem que és necessari donar una segona vida als materials que utilitzem en el dia a dia i amb l’ajuda dels més joves és molt més fàcil. Ells animen als seus majors a participar i aconseguim així un futur millor i més responsable amb el medi ambient”.

 

593 Visites
Hola!!