L’Ajuntament renova el conveni amb el pilotari Néstor Portes

L’Ajuntament de Pego i el pilotari professional Néstor Portes, han renovat el conveni de col·laboració que tenien subscrit. L’acord suposa una aportació econòmica de 3.000 euros per part del consistori, mentre que el pilotari es compromet a lluir la imatge corporativa ‘Pego, el cor de la Marina’ en el seu equipament.

Des de la regidoria de Turisme es manifesta que la finalitat d’aquesta iniciativa és que el pilotari, així com altres esportistes de la localitat, porte la marca de Pego allà on competisca. L’objectiu és, afirma el regidor de l’àrea, Ricardo Sendra, «que el municipi siga conegut en tots els llocs i què millor que un ‘ambaixador’ com Néstor per a fer-lo. A més amb aquest conveni ajudem a facilitar una mica la seua carrera esportiva».

Lligat a la pilota valenciana des de xicotet, Néstor Portes es va proclamar campió en 2016 dels trofeus Mixt Savipecho i Mancomunitat de Municipis de la Safor, d’aquest últim va repetir victòria en 2017.
A més, el pilotari pegolí aconseguí el subcampionat de la Copa President Diputació de València en 2018. Actualment està classificat per a les semifinals de la XL Lliga CaixaBank de raspall.
508 Visites
Hola!!