S’inicien les obres de millora de l’Escoleta municipal ‘La Trilladora’

Entre les inversions del pressupost de 2018 de l’Ajuntament de Pego s’incloïa una partida de 15.000€ per a separar les aules de l’escoleta infantil municipal ‘La Trilladora’ i facilitar així l’aprenentatge, ja que fins ara les obres eren obertes i estaven separades per prestatgeries. Les aules també tindran accessos directes al pati.

Una vegada acabada l‘escoleta d’estiu que s’està dut a terme a l’Escoleta infantil municipal ‘La Trilladora’, hui 1 d’agost, s’han iniciat les obres de millora d’este centre educatiu, segons ha informat el regidor d’Educació, José Merí. Actualment l’interior del centre oferia un espai diàfan, sense parets entre aules. Estes estaven separades per prestatgeries, el que suposa de vegades interferències entre classes.

El regidor d’Educació, José Merí, es mostrava content amb l’inici de les obres i confia que finalitzen en el període d’un mes. Este permetran separar les aules de l’escoleta infantil municipal ‘La Trilladora’, que a patir del curs que ve seran aules aïllades que comptaran amb portes corredores per a ocupar el menys espai possible i donar més amplitud a les aules. A més, s’obriran accessos directes al pati des de cada classe. També inclouran una millora en els finestrals, tot amb la finalitat de facilitar l’aprenentatge dels xiquets i les xiquetes que tenen entre 0 i 3 anys.

Esta obra, que compta amb un pressupost de 15.000€, és una de les inversions incloses en el pressupost de 2018, que es va aprovar al mes de febrer. Un capítol, el d’inversions que s’incrementava enguany un 24,55% respecte a l’exercici anterior i que comptava amb un global de 333.971€, dels quals 161.500€ procedien d’una operació de crèdit. Els 15.000€ que serviran per a reformar l’Escoleta Infantil municipal ‘La Trilladora’, formen part d’eixa operació de crèdit.

1919 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!