S’inicia el curs d’ ‘Atenció al Públic’ a Pego

Aquest curs està orientat als professionals de l’hosteleria, la restauració i agències de viatges. L’objectiu és aconseguir la màxima qualitat de servei i satisfacció del client. El curs que organitza el Centre de Turisme d’Interior d’Alacant en col•laboració de la Regidoria de Turisme de Pego se celebrarà a la Casa de Cultura de Pego des de hui, 9 de novembre i fins al 13, de 5’30 a 8’30 de la vesprada.
Formació contínua per als professionals en actiu d’establiments turístics de tota la geografia valenciana que depenen en gran part de com tracten a la gent que els visita. Això és el que es farà des d’aquesta vesprada i fins el divendres 13 de novembre, a la Casa de Cultura de Pego, de 5’30 a 8’30 de la vesprada, en el curs que ha organitzat la Conselleria de Turisme a través del Centre de Turisme d’Interior d’Alacant en col•laboració amb la Regidoria de Turisme de Pego, sota el títol ‘Atenció al Públic’.

L’objectiu d’aquest curs, com explicava Mari Nieves Mayor, tècnica de turisme de l’oficina de Pego i Les Valls, “és donar les tècniques de comunicació i atenció al client per a obtenir la màxima qualitat i satisfacció del client”.

Per tal d’arribar a aconseguir eixa qualitat de servei i satisfacció del client hi ha diferents qüestions bàsiques que un bon professional que treballe cara al públic haurà d’aplicar com són la comunicació interpersonal i per tant la personalització de l’atenció o desenvolupar habilitats bàsiques i específiques de la comunicació per tal d’evitar situacions conflictives.

L’oficina de turisme de Pego i Les Valls està oberta a la realització de més cursos per tal de donar eines de millora als professionals de sectors claus per al turisme de Pego i Les Valls, és per això que la tècnica de turisme declarava que estan a “demanda” del que proposen els professionals dels establiments turístics de la zona.

651 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!