La Tourist Info de Pego i Les Valls a l’espera de la certificació de Qualitat

Tot apunta a que serà el mes que ve quan es confirme aquesta certificació de Q de Qualitat el que implicarà que el visitant a l’oficina de turisme rebrà una millor atenció al i per tant obtindrà una major satifisfacció en la seua estada a l’oficina. Així mateix, la Q de qualitat també implicarà una millor organització interna de la pròpia Tourist Info.
Ja fa temps que la Tourist Info de Pego i Les Valls està aplicant-se a fons per a poder rebre la Q de Qualitat en quant a servei i organització. Sembla que el moment de certificar aquest fet s’apropa cada vegada més i és que “a octubre van fer l’auditoria de certificació i ara estem a l’espera de què ens donen la certificació ja oficial”, explicava Mari Nieves Mayor, tècnica de la Tourist Info de Pego i Les Valls. Una certificació que podria estar ja resolta el mes que ve, com apuntava Mayor que avançava que aleshores “podrem dir que l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls té la certificació de Q de Qualitat”.

L’objectiu d’aquesta autoexigència, la d’obtenir la Q de Qualitat Turística, és aconseguir una millora substancial en el servei d’atenció al turista, així com una major satisfacció del client que entra a l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls. S’ha d’afegir que aquest doble objectiu també porta aparellada una reorganització interna que siga efectiva i eficient, acord amb la finalitat que es vol aconseguir.

599 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!