S´inauguren els Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta

Aquesta vesprada comencen les competicions esportives dels més joves esportistes de la comarca. A més, a partir de les 4 de la vesprada, els mini jocs donaran la benvinguda a tots els i les participants amb un espectacle de màgia, malabars, mim i faquirs al Poliesportiu Municipal de Dénia. Des de Pego es desplaçaran des d´avui fins a diumenge 94 esportistes. A més, la resta de partits de futbol i bàsquet per al cap de setmana. Després de dos anys de descans, tornen els Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta, que arriben a la seua VII edició, en aquests anys s´han anat afegint cada vegada més pobles a la seua execució i ja són al voltant de trenta els que participen. 30, 31 de març i 1 d´abril. Tres dies farcits de competicions esportives però també de convivència entre els joves de la comarca d´entre 11 i 14 anys que practiquen esport. El regidor d´esports, el socialista Rafel Moll comentava que també la festa estarà present en els Mini Jocs, ja que els xics i xiques mentre descansen podran practicar tirolina, rocòdrom, tir amb arc, capoeira, entre d´altres.

A les tres de la vesprada eixirà el primer autobús des de Pego per a poder arribar a temps a les primeres competicions. Fins a 8 esports estaran presents en aquests VII Mini Jocs i fins a un total de 94 esportistes pegolins i pegolines d´entre 11 i 14 anys participaran en ells. Els joves de Pego competiran amb els valors olímpics com a màxima. Seran solidaris amb els companys, respectuosos amb l´adversari i acceptaran les regles del joc amb honestedat. Amb aquesta actitud pretenen fer sentir els pegolins i pegolines orgullosos dels seus més joves atletes, com van fer públic durant l´entrada de la torxa olímpica a l´estadi del Pujol.

El regidor d´esports convida a tots els pares i mares a desplaçar-se a Dénia per a presenciar l´actuació dels esportistes. Així mateix fa una crida a la puntualitat per tal de no retardar cap encontre.


PARTITS DEL CAP DE SETMANA

FUTBOL

Dissabte, 31/03/07
Al Camp del Cervantes

18:00 h. Pego CF “B” – UD Almoines
En aquest partit el Pego B buscarà la seua recuperació que supere les darreres derrotes i el situen de nou en els llocs capdavanters.

Al Camp del Clot
10:00 h. Aleví C del Pego CF contra el de l’Atlètic Callosa.
11:15 h. Benjamí C del Pego CF contra el de l’Atlètic Callosa.

Diumenge, 25/03/07.

18:00 h. Al Camp de l’Alameda de Dolores
CD Dolores – Pego CF

19:00 h. Al Camp del Portuaris del Grau de Gandia
Juvenils del UD Portuaris contra els del Pego CF

BASQUET. 24 – 25 de març de 2007.

Juguen a casa tots menys el júnior femení. Al pavelló Ausiàs March.

SÈNIOR MASCULÍ. Primera grup C. Dissabte, 19:30 h.
CB Pego – AD Teixereta d’Ibi (líder del grup)

SÈNIOR FEMENÍ. Preferent grup D. Diumenge, 12 h.
CB Pego – CB El Verger

JUNIOR MASCULÍ. Primera grup D. Dissabte 19:30 h.
CB Pego – CD Moixent – Benigànim

JUNIOR FEMENÍ. Preferent grup 1.
Grup Immobiliari Vinaròs – CB Pego
799 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!