S’inaugura l’exposició ‘3 mostres diferents i una mirada singular de Pego a Pozondón’

Estarà exposada fins el 10 de gener al centre d’exposicions Museu d’Art Contemporani de Pego. La mostra reunix tres autors de tres disciplines diferents: Fermin Reyes Alegre mostra obres pictòriques, Mar Fernández Vergara ceràmica en format socarrat i Pau López Anquela la seua mirada fotogràfica de Pozondón i també de Pego.
Des de divendres i fins el 10 de gener, els pegolins i les pegolines tenen una nova mostra que contemplar al Centre d’Exposicions, Museu d’Art Contemporani de Pego, en la que podran contemplar obres pictòriques, ceràmiques i fotografies distribuïdes entre la primera i la segona planta del centre.
L’exposició ‘3 mostres diferents i una mirada singular de Pego a Pozondón’ va ser idea de l’amateur fotògrafa Pau López, natural de Pozondón, però arrelada a Pego des de fa més de 35 anys. És per tant, el nexe d’unió perquè l’exposició haja eixit endavant.
Pau López definix la seua fotografia com a “realista”, intenta “transmetre el que veig, intente extraure la bellesa que hi ha en llocs com este poble [Pozondón] que és com un Macondo, en mig d’una planura crua hi ha racons que em permeten asseverar que “en Pozondón todo es immenso… la belleza, el espaio y el silencio…””, explica la fotògrafa.
La pintura que sobretot es distribuïx per la planta baixa del centre d’exposicions és un recull d’obres realitzades per Fermin Reyes Alegre en els últims 10/12 anys. “Una pintura més eixida del cor”, esta és “social, de crítica”, ja que Fermin concep que la pintura “té el compromís de dir coses, que moga consciències, que moga esperits i que jugue amb la màgia també”, explica el pintor.
Mar Fernández Vergara, natural de Cenizate (Albacete), viu a Marines Vells, al cor de la Serra Calderona. Ella no va poder estar present en la inauguració de l’exposició, però que sí que ho estaven les seues obres, socarrats clàssics i no tan clàssics.
‘3 mostres diferents i una mirada singular de Pego a Pozondón’ es pot contemplar al Centre d’Exposicions Museu d’Art Contemporani fins el 10 de gener de 2014, de dilluns a dissabte de 17 a 20h.1007 Visites
Hola!!