S’estrena a les xarxes el videoclip de ‘L’Etern Somriure’

Un homenatge audiovisual i musical dedicat al guitarrista José Julio Sendra Mut, qui era conegut com el Hendrix de la Marina i que, durant un període important, va actuar amb Lilit i Dionís.

Fa uns dies que es pot gaudir a les xarxes socials del videoclip, de la cançó L’Etern Somriure, un homenatge audiovisual i musical dedicat al guitarrista José Julio Sendra Mut, qui era conegut com el Hendrix de la Marina i que, durant un període important, va actuar amb Lilit i Dionís.

La cançó L’etern somriure és una peça inèdita composada i interpretada per membres d’Homo no Sapiens i Lilit i Dionís. El videoclip consta d’imatges de la gravació de la cançó, de la seua interpretació en directe i de fragments del documental l’Etern Somriure que es presentarà pròximament.

En el tema, enregistrat als estudis On Tracks per part del pegolí Rafa Esplugues, lpart vocal té un pes important i és interpretada per Joan Ortolà (Lilit i Dionís), Indio (Homo no Sapiens) i el rapsode José Miguel Mut Ronda. 

Pel que fa a la música, es pot apreciar la base instrumental de Lilit i Dionís, amb especial protagonisme del violí, complementada amb els els saxos d’Homo no Sapiens i la guitarra elèctrica de Vicent Arbona, guitarrista de Lilit.

L’esperit d’este videoclip, expliquen els artífex, «és mantindre present l’etern somriure que va caracteritzar al guitarrista i que encara segueix acompanyant-nos. Com és manifesta en la tornada del tema: L’etern somriure, només és de qui viu des del cor i mai s’esborra el seu record».

1928 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!