S’esgoten les entrades per a la gala solidària amb el Banc d’Aliments de Pego

No obstant això, es recorda que es pot adquirir Fila 0 per l’import que es considere i així col•laborar amb la iniciativa. La gala benèfica comptarà amb un important nombre de grups i artistes locals, professionals i amateurs. Tindrà lloc al teatre municipal, dissabte a les 22h.
A principis de 2012 el banc d’aliments que la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, L’Atzúbia i Les Valls tenia com a servei a les persones amb majors dificultats econòmiques del municipi s’ampliava i prenia un caire social més important. El banc d’aliments traspassava les fronteres de la Mancomunitat per a ser gestionat per un grup, més o menys estable, d’associacions, sota la coordinació de la mateixa Mancomunitat. Esta ampliació de fronteres es donava per la detecció palpable d’un increment de gent amb necessitats bàsiques a cobrir. El fet que esta xifra no deixe d’augmentar fa necessària l’ajuda de tot el poble com explicava a ‘Taula Oberta’, la coordinadora del banc d’aliments i la mancomunitat, Ana Frau.

“Està col•laborant moltíssima gent amb el banc d’aliments”, era una de les afirmacions de Frau. Això pel que fa al seu dia a dia. Pel que fa a l’última proposta que li han oferit al poble de Pego, la gala benèfica que tindrà lloc dissabte a les 22h., al teatre municipal, l’afirmació d’Ana Frau es confirma. Segons, actualitzàvem este migdia, les entrades a estes hores, a falta de confirmar algunes associacions que en venen, s’han esgotat, el que indica que Pego torna a mostrar la seua cara més solidària i se suma a les moltíssimes localitats que estan mobilitzant-se, per estes dates per a fer una bona recollida per a assortir, en condicions, el banc d’aliments de cara al Nadal.

Tot i que s’hagen acabat les entrades, hem de recordar que es pot adquirir Fila 0, el que permet col•laborar amb el banc d’aliments tot i que no pugues veure l’espectacle. La Fila 0, com explicaven Ester i Víctor, no té un preu de 5 euros, sinó que la donació es voluntària, el que cadascú es puga permetre.

No és d’estranyar que s’hagen esgotat les entrades perquè, a més de constatar que el poble de Pego és generós, també té molta gent amb talent entre la seua ciutadania i, una bona mostra es podrà vore a la gala a favor del banc d’aliments. Ester Bertó explicava que les actuacions són variades per a tots els gustos.






754 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!