La X Fira de Comerç de Pego us espera des de divendres, al mercat municipal

La il•lusió dels joves i dels veterans, en el 10é aniversari de la Fira de Comerç de Pego, es barreja per a mostrar a Pego i a la resta de visitants, que és el que oferix el poble, comercialment parlant, als seus habitants. Tot això, amb la complementarietat de les associacions que també se sumen a la Fira de Comerç per mostrar qui són i el que fan cada dia. La fira obrirà divendres 6 de desembre a les 16h., i estarà oberta aproximadament fins les 10 de la nit. Dissabte i diumenge obrirà sobre les 10 del matí.

La Fira de Comerç de Pego arriba a la seua desena edició. 10 anys mostrant al poble de Pego que hi té a oferir el seu comerç i els seus professionals. 10 anys recordant que a Pego hi ha de tot el que es necessite. 10 anys de fidelitat als clients de ‘facte’ i potencials. Per segon any consecutiu la Fira de Comerç de Pego es du a terme el pont de desembre. Enguany, perquè el calendari ho permet, la Fira de Comerç obrirà les seues portes divendres, 6 de desembre, de vesprada a les 16h. Així mateix, avançarà el seu tancament a després de dinar de diumenge.
El mercat municipal i les seues rodalies seran protagonistes del que vaja esdevenint el cap de setmana. De totes les novetats de la quasi trentena d’estands que hi haurà enguany. De les diferents associacions que també volen mostrar quina és la seua feina durant tot l’any. De les diferents activitats que hi ha programades durant els tres dies per a enriquir tot el món que visite la Fira de Comerç de Pego.

Victòria Pastor, presidenta de l’Associació de Comerciants ressaltava “la il•lusió” dels joves emprenedors que hi participen a la Fira i el contagi d’esta il•lusió a la resta del comerços i a la resta de la gent que hi té contacte amb ells.

Alicia Carbonell, ADL de Creama Pego, qualificava la Fira de Comerç com una “festa” que la gent està esperant per a poder eixir durant dos dies, sabent, amb seguretat que s’ho passaran bé.

Una de les activitats que podrà fer la gent que visite la Fira de Comerç de Pego és transformar-se en una estrella amb tots els flashos apuntant-li només entrar al Mercat Municipal. Allí hi haurà un photocall on cadascú podrà fotografiar-se i participar d’un premi de 100 euros a gastar en els comerços associats a la Fira.
Altres activitats les explicava Alicia Carbonell, ADL de Creama Pego i les podeu llegir a l’enllaç fotogràfic:
665 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!