Seguretat per a Carnestoltes

Guàrdia Civil, Policia Local i vigilància privada vetllaran per la seguretat ciutadana durant el carnestoltes de Pego, que recordem enguany fa 25 anys. A més, s’habilitarà com a pàrquing el camp de futbol del Clot.

Per celebrar el 25e aniversari del Carnestoltes de Pego, la Junta de Seguretat Ciutadana s’ha proposat com a objectius prioritaris per a enguany evitar les destrosses, les baralles i l’alcoholèmia al volant del municipi. Això va ser acordat en la reunió que va tenir lloc el dimarts passat per a coordinar les accions a desenvolupar pels efectius de seguretat a Pego el dissabte de Carnestoltes. A la cita va acudir la màxima autoritat de la Guàrdia Civil a la Marina Alta, així com els comandaments locals de la Guàrdia Civil i la Policia Local.

En la reunió es va preparar el pla estratègic de Carnestoltes, que persegueix extremar totes aquelles mesures preventives destinades a identificar grups incontrolats que, aprofitant la festa, es dediquen a provocar danys en béns privats i mobiliari públic. Segons el Primer Edil, el popular Carmelo Ortolà, “des de l’Ajuntament hem de velar perquè els pegolins i persones que vinguen a divertir-se a Pego, realment es diverteixquen i no siguen molestades i inclús agredides per estos grups violents”.

Amb aquesta finalitat, el màxim nombre d’efectius de la Policia Local de Pego estaran de servei el dia de Carnestoltes, la labor dels quals es veurà reforçada per agents membres d’altres cossos de la policia local de municipis pròxims. Aquest agents es faran càrrec de la seguretat dins el nucli urbà.

Per la seua banda, seran els efectius de la Guàrdia Civil de Pego els encarregats de vigilar les diferents carreteres que donen accés al nucli urbà. Les patrulles estaran reforçades amb grups d’altres casernes comarcals. L’objectiu principal de la Guàrdia Civil serà evitar i prevenir l’alcoholèmia.

Pel que fa al polígon industrial, la Regidoria de Festes ha contractat els guardes jurats necessaris perquè realitzen tasques de vigilància per a evitar que s’aprofite la festa i el tràfic en el nucli urbà per a realitzar robatoris en les naus industrials. De la mateixa manera, tots els edificis oficials comptaran amb vigilància privada.

Una altra mesura que s’ha programat per a la nit de Carnestoltes és l’habilitació del camp de futbol del Clot com a pàrquing perquè els veïns que ho desitgen puguen deixar allí el seu cotxe perquè aquest pàrquing tindrà vigilància privada.454 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!