Segona presentació fallera a Pego

És el torn de la Falla La Font que presenta a les seues falleres majors, Maria Garcia González i Paula Orihuel Espinós. Tot, dissabte a partir de les 22h., al teatre municipal.
El passat dissabte 25 de gener, la Falla Plaça i Natzarè disparava el coet d’eixida de la carrera cap a les falles de 2014 presentant a les seues falleres majors Paqui Martínez Milvaques i Judith Siscar i Sala. El testimoni l’agafa, este dissabte, la Falla La Font.

Enceta el mes de febrer la presentació de les falleres majors de la comissió més veterana de Pego. Maria Garcia González, fallera major i Paula Orihuel Espinós, fallera major infantil seran el centre d’atenció d’una nit -comença la presentació a les 22h.- plena de nervis, però també de molt d’humor i ironia. De fet, la comissió de la Falla La Font ha titulat al seu espectacle de fi de festa ‘El Canal 9 pegolí’, un títol que suggerix cap a on poden anar els tirs del seu contingut.
A partir de les 10 de la nit, doncs, el teatre municipal s’omplirà de flors i de llum per conèixer les elegides de la Falla La Font, les seues regines i la seua Cort d’Honor.


931 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!