Es publiquen les bases del XXV Concurs de Cartell de Moros i Cristians de Pego

Amb tema únic, enguany inclouen les bases que “es farà referència als 50 anys de Moros i Cristians a Pego”. Al cartell també hauran d’aparèixer un motiu moro i un de cristià. El premi és de 500€ en metàl•lic. Els treballs es poden presentar, a la Casa de Cultura de Pego, fins el 12 d’abril, a les 13h.
Encara queden uns quants mesos d’ací a finals de juny, quan tindrà lloc la festa de Moros i Cristians a Pego. No obstant això, són mesos de preparació prèvia. Un primer pas ha estat la publicació, este mateix matí, de les bases del XXV Concurs de Cartell de Moros i Cristians de Pego. Un cartell que enguany haurà de portar implícit el 50 aniversari de la celebració d’esta festa a Pego de manera ininterrompuda. A més, i com és habitual, perquè no hi ha engravis comparatius, en el cartell hauran d’aparèixer un motiu moro i un de cristià.
Els treballs es podran presentar fins el 12 d’abril de 2014, a les 13h. El Jurat es reunirà per a deliberar el 14 d’abril. El premi es lliurarà durant la revetlla de Presentació de la capitana cristiana de 2014. El cartell guanyador rebrà un premi de 500 € en metàl•lic i, tot i que només es concedirà eixe premi, el Jurat farà menció especial a l’artista pegolí millor classificat.
El cartell guanyador serà portada del llibre de Moros i Cristians que edita la Junta Central de Moros i Cristians de Pego. El cartell de l’artista pegolí millor classificat apareixerà publicat a l’interior del mateix.
712 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!