Segon divendres musical d’octubre a la Casa de Cultura

Divendres 19 d’octubre, aquells i aquelles músics de la família del vent-fusta i del vent-metall tenen una cita amb el saxofonista pegolí Joan Vicens Tamarit, encarregat de donar la màster class que tindrà lloc a la casa de Cultura a partir de les 18h., dins la programació dels divendres musicals d’octubre organitzats per la regidoria de Cultura. A les 20.30h., les famílies podran gaudir del jazz amb el concert didàctic a càrrec del col·lectiu Jazzdara.

La segona cita amb el jazz és esta vesprada de divendres, 19 d’octubre, a la Casa de Cultura de Pego a proposta de la regidoria de Cultura i de la mà del col·lectiu Jazzdara. A les 18h., s’inicia una master class per als instruments de vent-fusta i vent-metall a càrrec del saxofonista pegolí Joan Vicens Tamarit. «La master class és per a qualsevol nivell i edat, i també, per a qualsevol persona que tinga curiositat i desitge conèixer un poc millor sobre la improvisació en el jazz», explica el mateix Joan Vicens a les xarxes socials

Concert del trio Jazzdara divendres 5 d’octubre a la Casa de Cultura de Pego

En esta classe magistral Joan Vicens parlarà «de creativitat, de tècniques d’improvisació, com i on començar, passant per aspectes tècnics, instruments, el set-up, rutines de pràctica, desenvolupament del so, estudi de referents, proves d’accés a conservatoris superior de jazz», detalla. Les persones interessades a participar d’esta master class poden inscriure’s a museus@pego.org o acudir directament a les 18h., a la Casa de Cultura.

A les 20.30h., el col·lectiu Jazzdara oferirà un concert didàctic per a tots els públics, per a famílies. «Un viatge des dels inicis d’aquest estil, passant pel blues de Mississipí i les fusions dels ’70 fins a aplegar a l’actualitat». 

1373 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!