Sanitat limita els aforaments en hostaleria, comerç i activitats públiques

Fa un parell d’hores, el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, han comparegut en roda de premsa per a informar sobre les noves restriccions per a intentar reduir la incidència pandèmia en la Comunitat. Mesures que apareixen en forma de decret de Presidència i una resolució de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, publicats publicat ja aquest matí en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Les mesures passen per la limitació d’aforaments segons han indicat el president i la consellera, en hostaleria i comerç. Es descarta, per ara el tancament d’aquests sectors perquè, ha dit Ximo Puig “Es tracta de salvar vides, preservar treballs i protegir a les famílies”.

En els bars i restaurants, es redueix l’aforament màxim a un terç a l’interior i al 50% en terrasses. En el cas dels comerços, es limita l’aforament al 50%, igual que en els centres comercials. També hi ha una limitació d’aforament, a un màxim del terç de l’espai en vetles, cerimònies i celebracions no religioses, activitats i recintes culturals o competicions esportives, entre altres. Mesures que estaran en vigor, almenys, fins al 9 de desembre.

LES CLASSES DEL CEAM, SUSPESES

A conseqüència d’aquestes restriccions, el CEAM de Pego ha informat que els cursos i tallers quedaran suspesos a partir del dilluns. Però, continuarà oferint els serveis de fisioteràpia, infermeria, podologia i treballs socials, sota demanda i reserva prèvia.

Des de la Regidoria d’Esports s’ha comunicat també que la resolució de hui de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública impedix l’ús de vestuaris i dutxes en cap de les instal·lacions esportives, excepte en les piscines. A més, a més, els entrenaments i competicions en instal·lacions esportives o en la via pública hauran de celebrar-se sense públic.

842 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!