Sanitat investiga l’administració de vacunes a alcaldes als Departaments de Salut de Dénia i Torrevieja

La Conselleria ha informat de l’obertura d’una investigació al departament de salut de Dénia (La Marina Alta), per a esclarir els motius pels quals, suposadament, s’ha procedit a vacunar a persones que no estaven enquadrades en els grups de residències o sanitaris que correspon vacunar en aquest moment.

La iniciativa s’ha fet pública després que ahir es sapiera a través d’una informació publicada pels companys de La Marina Plaza, que als alcaldes del Verger i dels Poblets, els socialistes Ximo Coll i Carolina Vives se’ls va administrar divendres passat una primera dosi de la vacuna contra la COVID-19 al Centre de Salut del Verger.

Segons publicava La Marina Plaza ahir, també es va vacunar el cap de la Policia Local d’aquest municipi, agents de d’ambdues poblacions i guàrdies civils. Cap d’ells sanitari ni resident, els dos col·lectius als quals s’està administrant en aquests moments la vacuna.

També per la suposada administració de vacunes a personal que no es correspon amb els grups de la primera fase de vacunació, s’ha obert una altra investigació al departament de salut de Torrevella (La Vega Baixa).


I el Partit Popular de Rafelbunyol ha denunciat hui que l’alcalde d’aquesta localitat de l’Horta Nord, el també socialista Fran López, va ser el primer alcalde en ser vacunat de tota Espanya. Els populars diuen en un comunicat que Fran López va rebre la vacuna en el primer dia de vacunació a la Comunitat Valenciana.


Des de la conselleria s’ha recalcat que el pla de vacunació s’està duent a terme d’una manera rigorosa i ordenada i, la consellera, Ana Barceló, ha asseverat que “No es permetrà cap alteració d’aquest pla”.

 

536 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!