Comunicat de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Pego

La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Pego ha fet públic el següent comunicat:

Com des de l’inici de la pandèmia ens reunim cada divendres amb Salut Pública i amb Marina Salut i ens comuniquen en quin estat es troba la nostra comarca.
Avui ens han informat que els majors brots de contagis en aquests moments són de caràcter familiar i que s’estan atenent al voltant d’unes 2.000 persones al dia en atenció primària a la Marina Alta.

A hores d’ara es troben ingressades 47 persones en planta i 11 en l’UCI a causa de Covid-19, ens informen que el nombre de persones ingressades a l’UCI va disminuint i que la capacitat de la qual compten a l’UCI és de 34 llits.

En aquests moments la situació és complicada i sols s’estan atenent casos d’urgència, des de l’hospital apel·len a la responsabilitat individual de cadascú perquè els casos disminuïsquen i que no siga necessari omplir els llits de l’UCI.

També ens han informat que tots els sanitaris d’atenció primària i hospital i les residències ja han sigut vacunats i que a partir de la pròxima setmana rebran la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19.

Com que estem preocupats per l’augment de casos positius a la nostra localitat, hem preguntat sobre el tancament perimetral de la nostra localitat i ens han dit que és una competència de conselleria i que si arribat el moment ells cregueren que és necessari, ja ens informarien.

Des del Centre de Salut de Pego ens informen que hi ha actualment al voltant d’unes 200 persones en seguiment, aquestes persones no són íntegrament persones amb proves positives, també estan aquells contactes de positius que han de fer la quarantena de deu dies, però que han donat negatiu. S’han hagut d’enviar reforços des de l’hospital.

Com que la situació és complicada a la nostra localitat, s’aconsella dins del possible eixir de casa i que es faça sempre amb responsabilitat i per a l’estrictament necessari, com siga anar a l’escola, treballar o per a dur a terme activitats essencials.

En aquests moments i segons dades de Conselleria de Sanitat a la nostra localitat hi ha 98 casos amb PCR+.

Recordeu que no podem baixar la guarda i que hem de seguir respectant les normes d’higiene i seguretat:
– Ús de la mascareta.
– Neteja de mans amb gel hidroalcohòlic
– Respectar la distància de metre i mig.

747 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!