Rocktardor, un concert d’èxit

La Falla Convent va sobrepassar totes les expectatives i el primer rocktardor va albergar més de 2000 persones al poliesportiu municipal davant el concert de Deixant Petjada, La Gossa Sorda, Obrint Pas i la muixeranga de Pego. El Rocktardor organitzat per la Falla Convent celebrat el passat divendres va ser tot un èxit d’assistència i és que més de 2000 persones es van apropar fins el poliesportiu municipal de Pego per a assistir al rocktardor que albergava les actuacions del joves Deixant Petjada, la Muixeranga de Pego, La Gossa Sorda i Obrint Pas. Des de la presidència de la Falla Convent, el seu president Bernat Boluda, explicava la satisfacció de veure com havia anat a la cosa i també expressava “el repte” que ha suposat per a ells organitzar un concert d’aquestes característiques.

Pel que fa al grup revelació de Pego, Deixant Petjada, el seu cantant, Josep Morera, ressaltava que el concert va estar molt bé, confessant que “ha eixit bé, com esperàvem, molt bé, molt contents”. A més Morera expressava que per a ells va ser “una sorpresa” tocar amb grups ja consolidats dins el panorama musical valencià. Va dir que “han tingut sort de començar amb ells”.

El segons en actuar, en aquesta ocasió baix l’escenari, la Muixeranga de Pego explicaren de mà del seu president que aquestes figures humanes són “una tradició molt antiga i d’origen pagà que amb el temps es van anar introduint en els processons.”

Sobre el rocktardor, Josep Ramon Nadal, cantant de La Gossa Sorda, un dels grups amb més projecció de la música en valencià, va valorar “prou positivament” l’activitat i per fer-ho va explicar que tot i que al poliesportiu han tocat bastant vegades el divendres va ser “prou impressionant veure tot ple de cabets fins els vestuaris del final”. Nadal va destacar que estaven “molt contents de què es faça un concert com este a Pego i que la Falla Convent haja tingut el coratge de tirar endavant el rocktardor” esperant que no siga l’últim.582 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!