Rescaten il•lesos un home i 7 jovens que van quedar atrapats en el Barranc de l’Infern

Un motorista mor a Calp. Ha estat en una zona d’exhibicions il•legals de motos entre Benissa i la ciutat del Penyal i va provocar la mort d’un jove de 27 anys a la carretera nacional N-332, després d’eixir-se de la via la motocicleta que conduïa

Els bombers de la Marina Alta van rescatar en la matinada d’ahir a un home i set jovens que van quedar atrapats en el Barranc de l’Infern, en el el Vall d’Ebo. L’home, de nacionalitat suïssa, i els jovens, d’edats compreses entre els 14 i els 18 anys, van ser arreplegats il•lesos a les quatre de la matinada, quan feia set hores que havien cridat als serveis d’emergència comunicant-los que s’havien perdut. A causa de les dificultats del terreny i la poca llum que hi havia a eixes hores del dia, l’equip de rescat no va poder utilitzar l’helicòpter, per la qual cosa la busca va haver de fer-se a peu.


El cap de bombers de la comarca, Pepe Melenchón, va explicar que la zona en què es van perdre els excursionistes no és excessivament complicada i que, per això, el rescat no va ser difícil. Melenchón considera que és la falta d’informació la que porta a moltes persones a endinsar-se en un vall que pot arribar a ser molt perillós. Segons el cap de bombers, molta gent que es perd en esta zona, no és conscient del risc de la ruta que tria i «no sap on es fica». Per a evitar que tornen a repertirse rescats en el Barranc de l’Infern, com succeeix tots els anys, Melenchón aconsella que els excursionistes s’assessoren molt bé del lloc i de les dificultats amb què poden trobar-se en la zona abans d’endinsar-se en ella.

Sense anar més lluny, en 2005, dos muntanyencs es van perdre en la part del Barranc situat en la Vall de Laguar i van haver de passar més de 30 hores en el canal fins que van arribar els serveis de rescat en helicòpter. Un d’ells va patir un esquinç de turmell i tenia dislocat un muscle.

Per este i altres incidents pareguts, els bombers exigixen als visitants del barranc que prenguen precaucions com portar menjar, beguda, cordes i roba d’abric per a resguardar-se de les baixes temperatures que es registren en la zona a boca de nit

I continuem amb una mort en carretera ocorreguda a Calp .Ha estat en una zona d’exhibicions il•legals de motos entre Benissa i la ciutat del Penyal i va provocar la mort d’un jove de 27 a la carretera nacional N-332, després d’eixir-se de la via la motocicleta que conduïa. Segons fonts del Centre de Gestió de Tràfic i del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), l’accident va ocórrer al voltant de les 9.00 hores del passat diumenge en el quilòmetre 170 de l’esmentada carretera nacional. Per motius que no van ser precisats, la motocicleta es va eixir de l’esmentada via i va bolcar. Fins al lloc es va desplaçar una ambulància del Servici d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU), que no va poder fer res per salvar la vida del jove, qui havia mort en l’acte.

Segons van informar fonts de la Guàrdia Civil de Tràfic el motorista es cridava Juan Cristobal i tenia 27 anys. Les causes de l’accident no van ser desvelades i s’espera a què la investigació les resolga. No obstant, l’edil nacionalista de Calp, Antonia Avargues, va explicar que la carretera N-332 que unix la ciutat del Penyal amb Benissa és conflictiva per l’organització de carreres de motos il•legals.

Segons pareix és els diumenges quan es produeixen este tipus d’exhibicions arriscades que posen en perill tant la vida dels participants com la de les persones que circulen per esta carretera. Segons van comentar altres fonts policials, el jove podria ser veí de Dénia.

I acabem amb tribunals, ja que el fiscal ha demanat 25 anys de presó per a dos acusats de prostituir menors a Ondara.

Els acusats són una dona i home s’els imputa un delicte de prostitució de dos jovens de nacionalitat romanesa en un club d’Ondara, una d’elles menor d’edat, i de tràfic d’immigrants amb fins d’explotació sexual. La història per desgràcia es repeteix una vegada més: dos jovens de nacionalitat romanesa de 17 i 19 anys, van contactar per motius de necessitat econòmica amb l’acusada, qui els va oferir la possibilitat de buscar-los treball a Espanya. Diverses setmanes després, ambdós jovens, altres xiques romaneses i l’acusada van iniciar el viatge a Espanya, fins a Alacant, des d’on van ser trasllades a un apartament ubicat a Tavernes de la Valldinga i d’alli a un club d’Ondara.
567 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!