Renovat el conveni de col·laboració amb el comerç local

L’Ajuntament de Pego i l’Associació de Comerciants i Professionals han signat un segon conveni de col·laboració per a la promoció del comerç local. Es tracta d’una ajuda de 10.000€, finançada íntegrament per l’Ajuntament i que es destinarà, entre d’altres, a la promoció comercial de l’associació.

Així doncs, el consistori i els comerciants renoven l’acord que es va signar l’any passat per primera vegada amb aquestes característiques. Segons indica el regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Ricardo Sendra, amb aquest nou acord “continuem complint amb una demanda de l’associació, era una necessitat per a aquesta entitat, que compta amb més de 100 socis». Des de la regidoria entenen que «és positiu que l’associació puga comptar amb capacitat econòmica pròpia per a poder decidir quines són les línies de treball a seguir i en què si inverteix aquests diners».

Rebre aquesta nova subvenció, explica la presidenta de l’associació, Diana Sendra, “ens ajuda a seguir pel camí de la professionalització, més si cap, de l’entitat. Ens ajuda també a millorar la seua imatge, crear una estructura més forta. Entre d’altres coses, ens permet comptar amb un assessor que pot dur a terme tasques com la sol·licitud d’ajudes o tramitacions burocràtiques”.

El suport econòmic “permet impulsar i reforçar la marca del Comerç de Pego, tant de cara als veïns i veïnes, com dels visitants”, conclou la presidenta.
317 Visites
Hola!!