Compromís impulsarà instruments legals per a paralitzar els macro projectes urbanístics

En aquesta recta final de cara a les eleccions municipals i autonòmiques del 28 de maig ahir tocava fer nova visita al mercat per tal de recaptar vots. S’hi instal·laren ies tres formacions polítiques que opten a l’alcaldia de Pego: els socialistes, els populars i Compromís. En el cas d’aquests últims, comptaren amb el reforç de Gerard Fullana, portaveu de Compromis a la Diputació d’Alacant i número dos de la llista per a les eleccions autonòmiques.

Fullana centrà el seu discurs en matèria urbanística i assegurà que Compromís continuarà amb la batalla legal als tribunals per tal que els macro projectes urbanístics, com ara el Pego Golf, siguen paralitzats. Segons va dir, Compromís té la intenció d’impulsar novetats legislatives per a frenar PAIs com el de Pego Golf, el de Llíber o Cala Mosca a Oriola.

Gerard Fullana ha dit que és «inadmissible que ara per ara s’estiga tramitant projectes amb declaracions d’impacte ambiental de fa 20 anys». Motiu pel qual els tres projectes, ha assegurat, “manquen de garantia de subministrament d’aigua potable i representen una amenaça al subministrament hídric dels municipis veïns”.

Compromís tancarà hui divendres la campanya electoral amb el seu míting fixat per a les huit menys quart de la vesprada al teatre municipal.
633 Visites
Hola!!